Gå till innehåll
Karlstads Ridklubb
Karlstads Ridklubb

Alice Erlandsson

Alice Erlandsson

Hej! Jag heter Alice Erlandsson och detta blir mitt första år i Usek. I år sitter jag som LOK - ansvarig.

Född: 14 november 2008

Hästbakgrund: Jag har ända sedan jag var liten varit intresserad av hästar, både för att jag alltid har gillat djur och för att min mamma hade egen häst när hon var ung. Därför började jag rida när jag var 4 år ungefär och har sedan dess ridit regelbundet. När jag började rida red jag först shettisar på Sörmons ridklubb, men bytte sedan till Karlstad ridklubb efter några år och då blev Tizo min favorithäst. När jag var 13 år fick jag min första egna ponny som hette Copper, tyvärr gick han bort efter lite mer än ett år pga en långtidsskada som inte ville läka. Nu har jag en annan ponny som heter Dino och står på privat sidan på krk. Han har varit min i cirka ett halvt år och vi hoppas på en lång och rolig resa tillsammans.

Riddag/ridtränare: Just nu rider jag för Maria Persson på onsdagar i hopptrim 19:45 - 20:45 jämna veckor och så tar jag privatlektioner för Malin Stenson på torsdagar. Ibland tränar jag även för några andra tränare, men inte regelbundet.

Roligt hästminne: Ett roligt hästminne jag har är sommaren 2022 när jag och min förra ponny Copper var på sommarbete på Hammarö vid min sommarstuga. Vi hade en superrolig sommar, med bus, lek och bad!

Favvohäst: Min favorit häst är självklart min egna ponny Dino. Men av ridskolans hästar ligger Tizo mig fortfarande varmt om hjärtat.

Familj: Jag bor på stockfallet i en villa med min familj, som består av min mamma Karin, min pappa Jörgen, min storebror Gustav och min lilla hund Iris.

Skola: Jag går i nian på Norrstrandsskolan.

Fritid: På min fritid är jag för det mesta i stallet, eftersom jag har en egen ponny där. Vanligtvis rider jag mellan 5-6 gånger i veckan. När jag inte är i stallet så pluggar jag, är med kompisar eller bara är hemma och tar det lugnt.

Hoppas vi ses i stallet någon dag!

Publicerad: 2024-02-03

Senast uppdaterad: 2024-02-04

Författare: Nils Lidén

Sponsorer

Besöksadress

Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Postadress

Karlstads RK - Ridsport
Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Kontakta oss

054-22 44 280
ridskolan@krk.se


webmaster@krk.se