Gå till innehåll
Karlstads Ridklubb
Karlstads Ridklubb

Fanny Blomberg

Fanny Blomberg

Hej! Jag heter Fanny Blomberg och detta blir mitt fjärde år i Useks styrelse.

Uppgift: Barnkalasansvarig.

Född: 27 januari 2006

Hästbakgrund: Jag har alltid haft ett intresse för hästar och har alltid velat börja rida, men eftersom vi hade allergi hemma så kunde jag inte börja just då. Efter mycket tjat och längtan så fick jag äntligen börja rida, om jag lovade att hålla ridkläderna i stallet eller utomhus då vi har allergi hemma. Så när jag var 10 år fick jag börja rida regelbundet varje vecka och den första hästen jag fick rida där var Master Joe.
Jag hängde med några kompisar när jag var yngre som hade hästar. Jag tyckte det var superkul att få rida på deras hästar och bara få vara i stallet. Ponnyridningar har jag också alltid tyckt varit superkul och första gången jag red på en av krk’s hästar var 2012 på en ponnyridning i stan och jag fick rida en häst som hette Boomerang.

Riddag/ridlärare: Jag rider på måndagar 17.15 -18.15 för Maria.

Speciellt hästminne: Mitt favorit hästminne är från en hopplektion förra året. Jag hade Wille och vi skulle hoppa en bana. Wille var jättetaggad på att få hoppa och jag fick en superbra känsla på honom. Allt bara satt och vi fick ihop en jättefin runda tillsammans. Jag var jättenöjd och kände att det var en av dem bästa hopplektionerna jag någonsin haft.

Favorithäst: Just nu skulle jag nog säga att Wille och Ritmik är två små favoriter hos mig.

Familj: Mina föräldrar är skilda, så jag bor med mamma, bonuspappa och 2 bröder på ett ställe. Och pappa, bonusmamma och 2 systrar på ett ställe. Jag har också 2 helsystrar jag byter i mellan med. Hos pappa har vi även 2 kaniner, en hamster och fåglar.

Skola: Jag går andra året på Bygg- & anläggningprogrammet på Nobelgymnasiet.

Fritid: När jag inte är i stallet så hänger jag med vänner eller bara tar det lugnt hemma.

Det är bara att komma fram om ni har någon fråga eller bara vill snacka lite, vi ses i stallet!

Publicerad: 2022-12-28

Senast uppdaterad: 2024-02-10

Författare: Nils Lidén

Besöksadress

Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Postadress

Karlstads RK - Ridsport
Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Kontakta oss

054-22 44 280
ridskolan@krk.se


webmaster@krk.se