Gå till innehåll
Karlstads Ridklubb
Karlstads Ridklubb

Olivia Ovén

Olivia Ovén

Hej! Jag heter Olivia Ovén och detta är mitt första år i Usek. I år sitter jag som sekreterare.

Född: 22 april 2009

Hästbakgrund: Ända sen jag var liten har jag alltid haft ett intresse för alla djur. När min mamma berättade om att hon red innan hon fick mig så fanns inga andra tankar om att inte börja rida, och fortsätta i mammas fotspår. Då började jag på Karlstad Ridklubb. Jag har ridit där sen jag var ungefär 6 år. Mitt hjärta öppnades snabbt upp för ridsporten men även för en av ponnysarna där, Cobben.

Riddag/ridtränare: Just nu rider jag bara för Maria Persson, på onsdagar kl. 18:30 till 19:30 och jämna fredagar då jag rider hopptrim mellan 19:45 och 20:45.

Roligt hästminne: Mitt bästa hästminne var när jag var medryttare på två western hästar och fick lära mig allt inom den hästvärlden också. Som att kunna öppna och stänga grindar på hästryggen, snurra med hästen och gå över broar.

Favvohäst: Jag gillar alla hästar i stallet. Men det finns två hästar som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, Tobiana och Zafir.

Familj: Just nu bor jag i en villa i Skattkärr. Där bor jag tillsammans med min mamma Veronika, min pappa Patrik, min lillebror Axel och min lillasyster Lovis.

Skola: Jag går på Norrstrandsskolan i årskurs 8.

Fritiden: Jag är i stallet på onsdagar, torsdagar då jag har teori och varannan fredag. Utöver det kan jag dyka upp lite när som i stallet. Men helt utanför stallet så spelar jag fotboll och volleyboll. Annars utan att sporta så är jag med kompisar, pluggar eller bara tar en dag på soffan.

Hoppas vi ses i stallet!

Publicerad: 2024-02-03

Senast uppdaterad: 2024-02-04

Författare: Nils Lidén

Sponsorer

Besöksadress

Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Postadress

Karlstads RK - Ridsport
Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Kontakta oss

054-22 44 280
ridskolan@krk.se


webmaster@krk.se