Gå till innehåll
Karlstads Ridklubb
Karlstads Ridklubb

Ridskolan

Välkommen till KRK

Varmt välkommen till Karlstads Ridklubb! Vi är en ideell förening med cirka 450 medlemmar. Vi har ett brett utbud av aktiviteter från nybörjare till ryttare på elitnivå. Vi arbetar hela tiden för att ha utbildade hästar och ponnyer som håller en hög kvalitet. Vi erbjuder lektionsridning, barnridning, frukostridning, kvalitetsträning på alla nivåer samt skollovsaktiviteter, barnkalas mm. Vi arbetar också med individanpassad ridning för personer med funktionsvariationer.

Vi strävar efter att vara ett föredöme för bra bemötande gentemot medlemmar, personal och tävlande, hålla hög kvalitet och säkerhet på träningar, aktiviteter och tävlingar och ha en god miljö både inomhus och utomhus. Vår målsättning är att alla medlemmar och alla som besöker vår anläggning ska känna sig välkomna och trivas hos oss.

Ridskolan och anläggningen är kvalitetsmärkt av Svenska Ridsportförbundet och föreningen är certifierad av Karlstads kommun som Trygg förening för alla.

Är du intresserad av att veta mer eller prova på att rida men inte vet hur du ska gå tillväga? Maila till oss på ridskolan@krk.se så kontaktar vi dig så snart vi har möjlighet, eller ring 054-224 42 80.

Publicerad: 2022-12-21

Senast uppdaterad: 2024-02-19

Författare: Nils Lidén

Besöksadress

Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Postadress

Karlstads RK - Ridsport
Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Kontakta oss

054-22 44 280
ridskolan@krk.se


webmaster@krk.se