Gå till innehåll
Karlstads Ridklubb
Karlstads Ridklubb

Paulina Bergström

Paulina Bergström

Halloj! Paulina Bergström heter jag och detta är mitt tredje år i Useks styrelse.

Uppgift: Jag sitter även i år som kassör.

Född: 7 november 2007

Hästbakgrund: Jag har alltid gillat hästar och haft de runt mig under hela min uppväxt. När jag var ca 6 år började jag följa med och rida på min kompis lilla foderponny, eftersom jag tyckte det var väldigt roligt. Hon var ganska gammal men en väldigt stor läromästare så på henne lärde jag mig ganska mycket på. Runt 2016-2017 ville jag börja rida mer och började då på KRK och har varit kvar ända sen dess.

Riddag/Ridlärare: Jag rider just nu på onsdagar kl 18:30 för Maria Persson och även dressyrtrim kl 17:15, udda torsdagar för Malin Stenson.

Speciellt hästminne: Jag har nog inget speciellt hästminne så men alla dessa sena sommarkvällar jag och min kompis hade i stallet under 2021 är något som jag inte glömmer, vi red mycket på ängarna i solnedgången, vilket var magiskt! Sen såklart alla timmar jag fått spendera tillsammans med dessa fantastiska djur är något jag otroligt tacksam för!!

Favorithäst: Min absoluta favorit och den hästen som har en väldigt stor plats i mitt hjärta är såklart Cider. Men jag gillar även Ilsa väldigt mycket.

Familj: Jag bor i en villa med nästan hela min familj. Min mamma Linn, pappa Patrik, lillasyster Andrea och min kanin Stig-Helmer. Jag har även en halvstorebror men han bor inte hemma hos oss.

Skola: Jag går i 9an på Norrstrandsskolan.

Fritid: På min fritid är jag väldigt ofta i stallet och hänger, annars är jag med vänner eller bara hemma och chillar.

Om det är något ni undrar över eller bara vill snacka så är det bara att komma fram, jag hoppas vi ses i stallet!

Publicerad: 2022-12-28

Senast uppdaterad: 2023-02-17

Författare: Nils Lidén

Besöksadress

Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Postadress

Karlstads RK - Ridsport
Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Kontakta oss

054-22 44 280
ridskolan@krk.se


webmaster@krk.se