Gå till innehåll
Karlstads Ridklubb
Karlstads Ridklubb

Bemanning av cafeterian vt24

Hej!

Vi tycker det är synd att cafeterian står mörk och tom under lektionstiderna. Förutom att det är gott med fika eller mellanmål så är det en gemenskap som går till spillo. Så vi tänkte försöka hålla den öppen med Er hjälp. Passen är fördelade enligt schema på hemsidan och som en liten påminnelse kommer ridgruppens dag även stå på ridlistan. Ni är några stycken i varje ridgrupp och kan säkert komma överens om vem eller vilka som ska hålla cafeterian öppen, för säkerhets skull är det två ridgrupper per dag.

Kärntiden mån - fre är kl 17-19 och söndagar kl 14-17 men naturligtvis går det att låta cafeterian öppna tidigare eller hålla öppet längre. Ni behöver inte fundera på inköp men hembakat är alltid trevligt och uppskattat. Och vi får tänka på hygienen så ridskor och ridbyxor kanske inte riktigt passar vid tjänstgöringen.

Första schemat pågår fram till påsk och kommer förlängas terminen ut efter denna provperiod. Under terminen är det också en mängd av aktiviteter och klubbtävlingar som vi försöker bemanna med deltagarna.

Nu hoppas vi på en trevlig fika i cafeterian!

Kaffepaus


Publicerad: 2024-01-13

Senast uppdaterad: 2024-04-08

Författare: Nils Lidén

Sponsorer

Besöksadress

Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Postadress

Karlstads RK - Ridsport
Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Kontakta oss

054-22 44 280
ridskolan@krk.se


webmaster@krk.se