Gå till innehåll
Karlstads Ridklubb
Karlstads Ridklubb

Medlemsrabatter

Nu kan vi äntligen erbjuda medlemsrabatter från våra sponsorer och samarbetspartners igen.

Till att börja med har vi ett samarbete med fem företag men vi hoppas att det blir fler som hoppar på detta för er medlemmars skull. Att kunna ge er någonting tillbaka känns givande för klubben!

Spana gärna in i vår nya sponsorkolumn på www.krk.se. Här hittar ni medlemsrabatter, direktlänkar till våra sponsorer och samarbetspartners samt olika erbjudanden och möjligheter för företag och organisationer att sponsra vår förening.

Idag finns dessa medlemserbjudanden att ta del utav för er medlemmar:

Branäs Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. erbjuder dig som medlem i Karlstads Ridklubb att testa Branäs till ett riktigt förmånligt pris. Erbjudandet gäller sön-tors eller tors-sön eller helvecka under veckorna 2-5 och 12-15. 20% på boende i Mickelbyn, Mountain Lodge, Soltorget och Ski Lodge. Erbjudandet förutsätter att ni ringer och bokar på 054-132600, ange referensen "Karlstads Ridklubb".

Färgbutiken i Karlstad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. ligger på Tormestad och erbjuder 30% på Caparol färg, 20% rabatt på tillbehör och 15% på tapeter.

Bo design Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. inredningsbutik i Dömle erbjuder 10% rabatt på ett köp i butiken vid fasta öppettider.

Ida´s Häst i Harmoni Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. erbjuder massage och djupbehandling för hästen. Som medlem hos oss får du 10% rabatt på tjänster och behandlingar.

Solstadens fönsterputs Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. erbjuder 10% rabatt på fönsterputstjänster.

För att ta del av ett erbjudande behöver du som medlem visa upp ett medlemskort från Karlstads ridklubb. Vid vårt kansli kan du hämta ut ditt medlemskort med ditt namn på. Maila kansli@krk.se eller ring oss på 054- 224 42 80 för mer information eller kika in om du är på plats hos oss.

Med vänlig hälsning
Sponsorgruppen
Karlstads ridklubb

Publicerad: 2022-12-20

Senast uppdaterad: 2023-01-12

Författare: Nils Lidén

Sponsorer

Besöksadress

Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Postadress

Karlstads RK - Ridsport
Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Kontakta oss

054-22 44 280
ridskolan@krk.se


webmaster@krk.se