Gå till innehåll
Karlstads Ridklubb
Karlstads Ridklubb

Sponsra KRK

Karlstads Ridklubb är en ideell förening som ägs av medlemmarna med ansvar för personal, hästar och anläggning, och med en vision att vara Ett centrum för ridsport i Värmland.

Att samarbeta med företag, organisationer eller privatpersoner i olika former är en mycket viktig del för att vår verksamhet skall kunna utvecklas och genomföras varje dag, året runt.

Vår verksamhet erbjuder en fantastisk möjlighet för alla att få rida och umgås med hästar. Vår anläggning är en plats där unga och äldre möts kring vårt gemensamma intresse – hästen. Ridsport är en unik och jämlik sport och en av få där man deltar på samma villkor oavsett kön och ålder.

Det finns en mängd olika sätt att stötta KRK och vår verksamhet. Ett längre samarbete över tid eller vid ett enstaka tillfälle. Med ekonomiska medel, med maskiner eller verktyg under en arbetsdag eller två, med arbetskraft eller lite av din egen tid och din kompetens. Ingen insats är för liten och allt är av stort värde för KRK.

Läs mer om olika förslag på samarbete under Erbjudanden och möjligheter. Vill du kontakta oss direkt med en idé om hur du kan bidra är du välkommen att skriva till sponsorgruppen@krk.se

Välkommen att samarbeta med KRK!

Publicerad: 2022-12-20

Senast uppdaterad: 2023-01-12

Författare: Nils Lidén

Sponsorer

Besöksadress

Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Postadress

Karlstads RK - Ridsport
Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Kontakta oss

054-22 44 280
ridskolan@krk.se


webmaster@krk.se