Gå till innehåll
Karlstads Ridklubb
Karlstads Ridklubb

Newbody-försäljning

Vi startar upp terminen med Newbody-försäljning. Här har Du möjlighet att handla Newbodys populära och prisvärda produkter och samtidigt stötta Karlstads Ridklubb. Du har också möjlighet att stötta KRK genom att fungera som säljare. Du tar då upp beställningar från t ex vänner, släkt, arbetskamrater, grannar m fl och registrerar på din personliga säljsida. Du registrerar dig via länken nedan. Där hittar du även mer information. Säljperioden pågår till och med 3 september. Då skickas alla säljares beställningar till Newbody. Produkterna kommer sen att fraktas till KRK där ni hämtar paketen.

https://portal.newbodyfamily.com/reg/TERNKCD?ut=1_208 Länk till annan webbplats.

Förutom den digitala katalogen finns en papperskatalog Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. att hämta på ridskolan för dig som registrerar dig som säljare.

Den ridgrupp som säljer mest får en fikakorg till ridgruppen att avnjuta tillsammans före/efter en ridlektion.

Uppdatering 5 september:

Nu är beställningen av Newbody inskickad. Fortfarande finns dock möjlighet till efterbeställningar. Fram till den 8 oktober går det att beställa och ta upp beställningar från vänner och bekanta. För ridgrupperna gäller en fortsatt kamp om att vinna den läckra fikakorgen till sin ridgrupp.

Du registrerar dig som säljare här när du beställer: https://portal.newbodyfamily.com/reg/TERNKCD?ut=1_208 Länk till annan webbplats.
Den personliga shoplänken man får när man registrerar sig kan man sen dela till vänner och bekanta på exempelvis facebook för att maximera sin försäljning.


Uppdatering 12 september:

Nu finns era beställningar av Newbody att hämta på ridskolan.


Newbody katalog höst 2023Publicerad: 2023-08-08

Senast uppdaterad: 2023-09-16

Författare: Nils Lidén

Sponsorer

Besöksadress

Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Postadress

Karlstads RK - Ridsport
Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Kontakta oss

054-22 44 280
ridskolan@krk.se


webmaster@krk.se